Tiplijn: 06-19541384

Jeugdige straatrovers beroven vrouw in Gorinchem; politie zoekt getuigen

0

GORINCHEM – Op de Abraham Kemplaan in Gorinchem is donderdagavond 17 maart rond 19.15 uur een 36-jarige vrouw beroofd door een drietal jongeren. Op het fietspad, ter hoogte van een middelbare school, schopte één van de jongens tegen haar fiets waardoor ze ten val kwam. De vrouw raakt door de val gewond aan haar knieën en gezicht.

Toen de vrouw op de grond lag, voelde ze dat een van de jongens aan haar jaszak trok. In de jaszak bewaarde ze het geld dat ze even daarvoor gepind had. Twee van de drie jongens waren volgens het slachtoffer rond de 15 jaar oud. De derde jongen leek iets ouder. Alle drie waren ze licht getint. Eén jongens reed op een fiets, de andere twee waren te voet. Twee van hen droegen een jas van het merk Adidas, de één zwart met oranje gekleurd en de ander wit met grijs.

Politie zoekt getuigen
De politie is na de melding direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Wie heeft donderdagavond rond 19.15 iets gezien in de omgeving van de Abraham Kemplaan? Of heeft u misschien andere informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer