Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen trekker en raakte te water in Leerbroek

1

LEERBROEK – Op de Kerkweg in Leerbroek is zaterdagavond 19 maart omstreeks 19.45 uur een ongeval gebeurd. Een auto botste door nog onbekende oorzaak tegen een trekker en kwam vervolgens in een slootje terecht.

Naast een ambulance kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse. In de auto zaten twee personen. Zij konden echter vrij snel uit hun voertuig komen. Eén van de inzittenden is door ambulancepersoneel nagekeken waarna bleek dat hij naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De andere persoon in de auto raakte niet gewond. Door het ongeval ontstond een flinke ravage. De Kerkweg werd tijdelijk in zijn geheel afgesloten. De politie doet nog onderzoek hoe het ongeval precies kon gebeuren. De trekker chauffeur bleef voor zover bekend ongedeerd.

Foto’s: Etienne Hessels

b3eL8YA9 ksmbFsSJ SjpwqDjv tIAR0+0r tT8S6zmd

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer