Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar opgepakt voor inbraken na DNA-match

0

DORDRECHT/DELFT – Agenten hielden zaterdag 12 maart in Delft een 27-jarige man aan op verdenking van een eerdere poging tot inbraak. Camerabeelden van deze inbraakpoging op maandag 22 februari in een bedrijf aan de Papsouwselaan leverden een positieve herkenning op van de verdachte. Hij bleek ook nog gesignaleerd te staan voor een andere woninginbraak in Delft.

Tijdens de afgelopen jaarwisseling stelde de politie een DNA-spoor veilig bij een woninginbraak aan de Conradlaan. Dit spoor bleek te behoren bij deze verdachte, een 27-jarige man uit Dordrecht. Daarnaast wordt hij van nog twee andere woninginbraken verdacht. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht en de man is in bewaring gesteld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer