Tiplijn: 06-19541384

Flinke schade bij ongeval in Zwijndrecht

4

ZWIJNDRECHT – Bij een ongeval op de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht zijn donderdagmiddag 17 maart twee voertuigen flink beschadigd. Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 uur toen één van de betrokken bestuursters vanaf de Veilingdreef de Burgemeester de Bruïnelaan opreed. Hierbij zag zij een over de Bruïnelaan rijdende medeweggebruiker over het hoofd. Eén van de betrokken vrouwen had na het ongeval last van haar knie. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

IMG_5391-2 IMG_5392-2 IMG_5393-2 IMG_5394-2 IMG_5395-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Gerrit van den Adel on

    Daar is het altijd heel goed oppassen geblazen want door vaak hogere auto’s of busjes die daar geparkeerd staan heb je zo goed als geen uitzicht of overzicht als je de veilingdreef uitrijdt.

  2. Ik vind dit een erg vervelende hoek. Straatingang is eigenlijk net te smal en er staan vaak hogere auto’s waardoor je helemaal niks meer aan kan zien komen. Wat mij betreft mogen ze hier wel eens wat op verzinnen..

  3. Hetzelfde geld voor de uitrit van de Emmastraat, het is altijd met geknepen billetjes de Bruïnelaan opdraaien in de hoop dat er niemand in je zijkant prakt… Om over de staat van het “asfalt” (lees: gatenkaas) maar niet te spreken!

    Hulde dat de fietspaaltjes bij de Ringdijk aan de kant staan, creëert weer een mooie, fatsoenlijke route richting huis.

  4. Zeker een gevaarlijk punt,maar zover ik weet gaat in mei de hele Bruīnelaan op de schop waarbij het een30 km zone wordt en de kruisingen gelijkwaardig worden.Tevens worden de trottoirs en parkeervakken met dezelfde gebakken stenen uitgevoerd als het Raadhuisplein.

Reageer