Tiplijn: 06-19541384

Vijf aanhoudingen na aantreffen vuurwapen Dordrecht

0

DORDRECHT – Agenten van de politie in Dordrecht hebben op dinsdag 15 maart op de Buiten Kalkhaven twee mannen en drie vrouwen aangehouden. Een getuige zag hen daar rondhangen, vermoedde dat ze drugs aan het dealen waren en belde de politie.

Toen de agenten rond 21.50 uur op de locatie aankwamen, zagen zij twee mannen in één auto zitten en stonden er drie vrouwen bij. De agenten spraken de inzittenden van de auto aan roken direct een zware wietlucht. Ook zagen zij drugsgerelateerde spullen liggen, waarop de agenten besloten de auto te doorzoeken. Toen ze in de auto een handvuurwapen vonden werden de vijf direct aangehouden. Verdere doorzoeking leverde nog de vondst van een mes op dat eveneens in beslag werd genomen.
Van de vijf verdachten zijn er vier in de loop van woensdag 16 maart heengezonden, tegen hen kon niets blijken. Een 21-jarige verdachte uit Dordrecht zit nog vast; zij is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer