Tiplijn: 06-19541384

Twee verdachten schietpartij Rotterdam aangehouden in Dordrecht

0

ROTTERDAM / DORDRECHT – De politie kreeg woensdag 16 maart aan het einde van de middag melding van een schietpartij op de Sumatraweg in Rotterdam. Toen de politie ter plaatse kwam werd er geen slachtoffer aangetroffen. Wel werden diverse kogelhulzen gevonden. De politie heeft de plaats van de schietpartij daarop direct afgezet. Een forensisch team van de politie heeft onderzoek gedaan op het plaats delict.

Een arrestatieteam heeft een inval gedaan in een woning aan de Sumatralaan, omdat zich daar vermoedelijk personen zouden bevinden die iets met de schietpartij te maken konden hebben. Er bleek niemand in de woning aanwezig te zijn.

Dordrecht
Enige tijd later werd in Dordrecht een auto gezien die mogelijk verband zou hebben met de schietpartij. Op de Groenedijk in Dordrecht is deze auto door de politie staande gehouden. De inzittenden van de auto zijn gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Het gaat om twee Dordtenaren van 30 en 33 jaar oud, meldt de politie. De politie onderzoekt de mogelijke betrokkenheid van deze verdachten bij de schietpartij. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Foto’s: Giorgio van den Dool

DSC06889 DSC06891 DSC06897 DSC06918 DSC06919

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer