Tiplijn: 06-19541384

Keukenbrand in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In de keuken van een woning aan de Korenbloemstraat in Alblasserdam is woensdag 16 maart 2016 brand ontstaan. De vlam in de pan was hier de oorzaak van. De politie wist het vuur te doven. De brandweer heeft een nacontrole gedaan en heeft gecheckt of het vuur niet was doorgeslagen. Dit bleek niet zo te zijn. De keuken raakte door de brand flink beschadigd. De stichting Salvage is opgeroepen om de schade verder af te handelen.

De vrouw, die wat rook had ingeademd en lichte brandwonden had opgelopen, is door ambulancepersoneel nagekeken.

Foto’s: Politie Alblasserdam en Peter Stam.

CdrnIfEXIAAldR3 (Medium) CdrptR9W4AEHij0 (Medium) IMG_3728 (Medium) IMG_3735 (Medium) IMG_3745 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer