Tiplijn: 06-19541384

Flinke botsing in Alblasserdam; vier personen naar ziekenhuis

0

ALBLASSERDAM – Op de kruising Edisonweg / afrit A15 bij Alblasserdam zijn woensdagochtend 16 maart 2016 twee personenauto’s op elkaar gebotst. In de ene auto zaten een vader (29), zijn zwangere vrouw (24), een 2-jarige dochter en een 1-jarige zoon uit Papendrecht. In de andere auto zat een 48-jarige man uit België. De politie gaat er vanuit dat de bestuurder van de Belgische auto, die op de Edisonweg reed, door rood is gereden.

De brandweer, drie ambulances en een aantal politie-eenheden kamen met spoed ter plaatse voor eerste hulp. De vader liep vermoedelijk een hersenschudding op en is naar het ziekenhuis gebracht. De zwangere moeder en de twee kinderen lijken ongedeerd te zijn gebleven, maar zijn wel ter controle mee naar het ziekenhuis. De 48-jarige Belg kwam met de schrik vrij en hoefde niet mee.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft de beide voertuigen van e weg gehaald.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_3598 (Medium) IMG_3641 (Medium) IMG_3657 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer