Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer is woensdagavond 16 maart uitgerukt naar Het Volgerland in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 18.00 uur werden de spuitgasten opgeroepen voor een schoorsteenbrand. Met behulp van een ladderwagen en een ramoneur heeft de brandweer brandende roetdeeltjes uit de schoorsteen verwijderd. Ook is de woning, waarin flink wat rook stond, geventileerd. De bewoners hebben van de brandweer een stookverbod gekregen.

Foto’s: Robert van Loon

woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 008 woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 021 woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 023 woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 030 woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 037 woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 042 woningbrand het volgerland hendrik ido ambacht 079

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Alle houtstokers zouden een stookverbod moeten krijgen omwille van het fijnstof, roetdeeltjes en stank. Beter voor de volksgezondheid en je buren.

Reageer