Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Zwijndrecht voor meisje

0

ZWIJNDRECHT – Een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is dinsdagochtend 15 maart naar Zwijndrecht gevlogen voor een medische noodsituatie. Omstreeks 10.15 uur werd een meisje onwel in een woning aan de Beethovenlaan. Hierop werden twee ambulances, de politie en een traumahelikopter opgeroepen. Na behandeling door de hulpverleners is het meisje met spoed en onder begeleiding van de ingevlogen trauma-arts naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. Over haar toestand is op dit moment nog niets bekend.

Foto’s en video: Robert van Loon


inzet traumahelikopter beethovenlaan 003 inzet traumahelikopter beethovenlaan 007 inzet traumahelikopter beethovenlaan 008 inzet traumahelikopter beethovenlaan 009

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer