Tiplijn: 06-19541384

Gestolen auto brandend aangetroffen in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een in de nacht van maandag op dinsdag 15 maart gestolen auto is korte tijd later brandend aangetroffen. Om 2.50 uur werd er melding gemaakt van een autobrand op de Admiraal de Ruyterweg, een fietspad langs de geluidswal van de A16. Toen de brandweer en politie ter plaatse kwamen bleek de auto niet meer te redden.

Agenten namen contact op met de eigenaar van de auto, en al snel werd duidelijk dat het voertuig korte tijd voor de brand was gestolen vanaf de M.H. Trompweg. Vermoedelijk is de auto dus vrijwel direct na de diefstal in brand gestoken. De politie vraagt via Facebook aan getuigen om zich te melden wanneer ze iets verdachts hebben gezien dat verband kan houden met de diefstal of het in brand steken van de auto.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer