Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter vliegt naar Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De Rotterdamse traumahelikopter is zaterdagmiddag 12 maart naar Zwijndrecht gevlogen. Omstreeks 14.40 uur werd voor een incident in een woning aan de Ballade om medische hulpverlening gevraagd. Ter assistentie aan de ambulancedienst werd een Mobiel Medisch Team ingevlogen.

De traumahelikopter landde op een grasveld nabij de woning. Na stabilisatie in de woning is het slachtoffer per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Over de toestand van het het slachtoffer is niets bekend.

Foto’s: Robert van Loon

Traumahelikopter vliegt naar Zwijndrecht (1) Traumahelikopter vliegt naar Zwijndrecht (2) Traumahelikopter vliegt naar Zwijndrecht (3) Traumahelikopter vliegt naar Zwijndrecht (4)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer