Tiplijn: 06-19541384

Auto in de sloot in het Lingebos in Vuren

0

VUREN – Twee jongens zijn zaterdagmiddag in Vuren met hun auto in de sloot beland. Dat gebeurde op de Poelweg, in het Lingebos. De jongens reden rond 17.30 uur over de Poelweg, toen de auto door nog onbekende oorzaak in de sloot belandde. De jongens konden zelfstandig uit de auto komen.

Omstanders hebben de jongens met een ladder weer naar de ‘juiste’ kant van de sloot geholpen. Inmiddels was ook de ambulancedienst en de brandweer gearriveerd. Beide jongens zijn korte tijd in de ambulance nagekeken, maar ze bleken niet gewond te zijn. Ze hoefden dan ook niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft zogenaamde oilbooms in de sloot geplaatst, zodat eventuele lekkende vloeistoffen beperkt bleven. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en kan als total-loss worden beschouwd.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC08960 DSC08974 DSC08976 DSC08983

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer