Tiplijn: 06-19541384

Dordtse en Zwijndrechtse brandweer naar meldingen van gaslucht

0

ZWIJNDRECHT/DORDRECHT – De brandweer van Zwijndrecht en Dordrecht zijn vrijdagavond 11 maart 2016 uitgerukt voor meldingen van een gaslucht. Iets voor 21.20 uur werden de Zwijndrechtse spuitgasten opgeroepen voor een gaslucht aan de Sumatralaan in Zwijndrecht. Nog geen vijf minuten later moest de Dordtse blusploeg uitrukken voor een melding van een gaslucht. Ook aan de H.W. Mesdagstraat in Dordrecht werd een gaslucht geroken.

Op beide locaties verrichtte de brandweer metingen. Uit deze metingen bleek geen sprake van een verhoogde concentratie gas. Verdere inzet was dan ook niet nodig. Wat de oorzaak is van de gaslucht die in de woningen in Dordrecht en Zwijndrecht werd geroken, is niet duidelijk.

Gaslucht Zwijndrecht Gaslucht Dordrecht (1) Gaslucht Dordrecht (2)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer