Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging over de A16 eindigt bij Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT/ROTTERDAM – De politie heeft afgelopen week twee personen aangehouden. Eerder wilden agenten de mannen controleren bij een preventieve controle op het Oostplein in Rotterdam. Hierop ging het tweetal er met hoge snelheid vandoor.

De achtervolging die volgde, eindigde op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht toen agenten het tweetal klem reden. “Bij de achtervolging werden snelheden van 250 km/h gehaald,” meldt de politie. De inzittenden van het voertuig zijn aangehouden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen. Ook bleek de bestuurder, een 26-jarige man uit Rotterdam, nog een gevangenisstraf open te hebben staan. De bijrijder is inmiddels weer vrijgelaten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Je hebt een gevangenisstraf open staan maar komt daar gewoon mee weg totdat ze je per ongelijk een keertje aanhouden, wat een land…………………….en dat gaat al jarennnnnn zo.

Reageer