Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobiliste botst op medeweggebruiker in Dordrecht

2

DORDRECHT – Op de Mauritsweg in Dordrecht is dinsdagavond 8 maart een ongeval gebeurd. Omstreeks 22.00 uur botste een 31-jarige vrouw uit Dordrecht met haar voertuig achterop een medeweggebruiker. Deze auto stond op dat moment stil voor een zebrapad om enkele voetgangers voor te laten. Bij een eerste blaastest op straat bleek dat de vrouw te veel had gedronken.

De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd en later naar het politiebureau gebracht. Hier weigerde de vrouw te blazen. Daarom is er bloed bij haar afgenomen om alsnog vast te stellen hoeveel zij precies had gedronken, meldt de politie.

Foto’s: Johan van den Dool

_MG_8305 kl _MG_8312 kl _MG_8306 kl _MG_8309 kl _MG_8310 kl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer