Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt man uit te water geraakte auto Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een 47-jarige automobilist uit Bleskensgraaf is woensdagochtend 9 maart aan de Geerweg in zijn woonplaats te water geraakt. Omstreeks 11.35 uur reed de man met zijn auto het water in. Voorbijgangers alarmeerden de hulpdiensten. De man, die bij aankomst van de brandweer nog in zijn auto zat, werd door de brandweermensen uit zijn auto gehaald. Eenmaal op het droge werd de Bleskensgraver door ambulancepersoneel nagekeken. Hij bleek slechts lichtgewond te zijn geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald.

Foto’s: Ezra Rehorst

Auto te water Geerweg Bleskensgraaf (1) Auto te water Geerweg Bleskensgraaf (2) Auto te water Geerweg Bleskensgraaf (3) Auto te water Geerweg Bleskensgraaf (4) Auto te water Geerweg Bleskensgraaf (5) Auto te water Geerweg Bleskensgraaf (6)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer