Tiplijn: 06-19541384

Aanhangwagen van trekker kantelt in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De aanhangwagen van een trekker is maandagmiddag 7 maart 2016 gekanteld. Dit gebeurde in een bocht op de Schoonenburglaan in Nieuw-Lekkerland. De bak kiepte om en de lading grond die werd vervoerd, kwam in de berm en op de weg terecht. Niemand raakte gewond.

Met twee graafmachines is de bak weer op vier wielen getrokken. Daarna is met behulp van een graafmachine, een borstelwagen en een bezem de weg weer schoongemaakt. De grond is overgeladen in andere aanhangwagens. Waardoor de aanhangwagen is gekanteld, is niet bekend. Foto’s: Niels van Loon, Willem de Wolf en Peter Stam.

1-Medium 2-Medium 6-Medium DSC08991-Medium DSC09004-Medium IMG_2601-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer