Tiplijn: 06-19541384

Brand op aangemeerd schip in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op een aangemeerde tanker, langs het Merwedekanaal in Gorinchem, is vrijdagmorgen brand ontstaan. De brand ontstond rond 11.40 uur in het woongedeelte van het schip, door nog onbekende oorzaak.

Uit voorzorg rukte de brandweer met groot materieel uit. Op het moment van het uitbreken van de brand was er niemand op het schip aanwezig. De brandweer kon daarom niet direct toegang krijgen tot het schip. Door de brand ontstond de nodige rookontwikkeling. Politiemensen hebben een deel van het fietspad langs het Merwedekanaal afgesloten, om toeschouwers op afstand te houden.

De brand bleef beperkt tot het woongedeelte van het schip. Dat liep echter wel de nodige schade op. Niemand raakte gewond.

Foto’s & video: Max Liet

DSC_6753 DSC_6760 DSC_6774 DSC_6795 DSC_6812 DSC_6851

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer