Tiplijn: 06-19541384

Entree Maasplein in Alblasserdam in brand

0

ALBLASSERDAM – De ingang van MFC Maasplein aan de Maasstraat in Alblasserdam heeft in de nacht van maandag 29 februari op dinsdag 1 maart 2016 in brand gestaan. De brandweer werd rond 03.35 uur opgeroepen voor een ‘afvalbrand’. Niet veel later werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. Bij aankomst van de brandweer stond een groot deel van de entree in brand. Binnen een uur was de brand onder controle.

Aan het gebouw is flinke schade ontstaan. Uitbreiding naar het aangrenzende gebouw De Wielen kon voorkomen worden.

In MFC Maasplein zijn onder meer basisschool ’t Nokkenwiel, een kinderdagverblijf en leerwerkbedrijf Smile gevestigd. Welke gevolgen de brand voor hen heeft, is op dit moment nog niet duidelijk. Hoe de brand is ontstaan, is ook nog niet bekend.

Meer foto’s en een filmpje zijn te vinden op www.alblasserdamsnieuws.nl

IMG_1416 (Medium) IMG_1440 (Medium) IMG_1556 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer