Tiplijn: 06-19541384

Fietser gewond na aanrijding met bestelbus

0

GORINCHEM – Op de Arkelse Onderweg in Gorinchem gebeurde maandagmiddag een ongeval. Net voor 18.00 uur kwamen een bestelbus en fietser met elkaar in aanrijding. De fietser raakte gewond en is door ambulancepersoneel voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd.

De bestelbus raakte dusdanig beschadigd, dat een bergingsbedrijf ter plaatse kwam om de bestelbus mee te nemen. De politie heeft de oorzaak van het ongeval in onderzoek. Foto’s: Max Liet.

Aanrijding Arkelse Onderweg Gorinchem (1) Aanrijding Arkelse Onderweg Gorinchem (2) Aanrijding Arkelse Onderweg Gorinchem (3) Aanrijding Arkelse Onderweg Gorinchem (4) Aanrijding Arkelse Onderweg Gorinchem (5) Aanrijding Arkelse Onderweg Gorinchem (6)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer