Tiplijn: 06-19541384

Derde aanhouding na woningoverval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft maandagochtend 29 februari opnieuw een verdachte aangehouden voor de overval op een woning aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht, meldt de politie. Eerder werden twee jongens van 16 en 17 jaar oud opgepakt.

De overval werd gepleegd op dinsdag 19 januari. De desbetreffende dag werd een 16-jarige jongen in de woning overvallen door vier mannen. De vier bedreigden hem met een vuurwapen en bonden hem vast. Zij gingen er met diverse goederen, waaronder een spelcomputer en geld, vandoor. Dankzij de beelden van de overvallers, die de politie toonde, kon het drietal worden aangehouden. Naar de identiteit van één verdachte wordt nog gezocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer