Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling van tiener in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die gebeurde op vrijdagmiddag 12 februari 2016 in Dubbelmondepark in Dordrecht. Een 16-jarige jongen werd toen mishandeld in het park door een leeftijdgenoot.

Die middag fietste de jonge Dordtenaar vanuit school naar huis. In het park zag hij een jongen. Deze verdachte mishandelde het slachtoffer. Op een gegeven moment zag het slachtoffer kans om weg te fietsen. De mishandeling vond plaats tussen 13:00 en 13:30 uur. De verdachte is tussen de 15 en 17 jaar. Vorig jaar september was de 16-jarige jongen ook slachtoffer van mishandeling. Een groep van vier personen mishandelde hem. Ondanks uitvoerig onderzoek zijn daar geen verdachten voor aangehouden.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer