Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers vrijgelaten en weer op heterdaad betrapt in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie heeft donderdagochtend 25 februari twee inbrekers aangehouden in Dordrecht. Dit was niet de eerste keer voor de mannen. Afgelopen maandag 22 februari werd het tweetal betrapt bij een woninginbraak aan de Van Baerlestraat. Voorafgaand aan de inbraak belde de mannen aan bij de woning. “Toen er niet werd open gedaan werd verondersteld dat de bewoners niet thuis waren, daarop gooiden de inbrekers met een steen een ruit van de woning in,” meldt politie. Het tweetal kon echter snel worden aangehouden.

Na onderzoek werden de inbrekers voorgeleid aan een officier van justitie. “Deze besloot dat de mannen, die nog maar sinds kort uit Roemenië waren overgekomen, konden worden vrijgelaten en te zijner tijd op de hoogte zouden worden gesteld van een straf”.  “Daar konden de heren blijkbaar niet op wachten, donderdagochtend vroeg werden zijn weer op heterdaad aangehouden, ” vervolgt de politie. Ditmaal brak het tweetal in, in een bootje. Het is niet bekend of de Roemenen op dit moment nog vastzitten.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. “Deze besloot dat de mannen, die nog maar sinds kort uit Roemenië waren overgekomen, konden worden vrijgelaten en te zijner tijd op de hoogte zouden worden gesteld van een straf”

    Goh je verwacht het niet hè dat ze gelijk weer op rooftocht gaan. Wat een zegeningen brengt Europa ons toch.

Reageer