Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt jongen met mes in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie is vrijdagavond in Gorinchem op zoek naar een jongeman die mogelijk zou rondlopen met een mes. Kort na 19.00 uur heeft de politie inwoners van Gorinchem middels Burgernet opgeroepen om uit te kijken naar de jongen, die 16 jaar oud zou zijn.

Het gaat om een slanke blanke jongen, vrij lang, ongeveer 1.90 tot 2.00 meter. De jongen heeft kort blond haar, draagt een bruine jas met zwarte vlekken, met oranje capuchon. Verder heeft hij een Adidas broek met felgroene strepen aan. Hij verplaatst zich mogelijk lopend of op een zwarte opoe fiets.

Ziet u iemand lopen of fietsen die aan dit signalement voldoet, onderneem dan zelf geen actie maar bel dan direct 112. De jongen zou mogelijk in het bezit zijn van een mes.

Update: De vermiste jongen is weer terecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer