Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw jongen aangehouden voor overval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Vrijdagochtend 19 februari is een 16-jarige jongeman uit Zwijndrecht aangehouden als verdachte van een woningoverval aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Eerder al werd een 17-jarige Zwijndrechtenaar aangehouden als verdachte in deze zaak.

De overval werd gepleegd op dinsdag 19 januari. Toen werd een 16-jarige jongen in de woning overvallen door vier mannen. De vier bedreigden hem met een vuurwapen en bonden hem vast. Zij gingen er met diverse goederen, waaronder een spelcomputer en geld, vandoor.

Bureau Rijnmond
Op 4 en 11 februari werden beelden getoond in het regionale opsporingsprogramma “Bureau Rijnmond”. Dankzij tips van kijkers van het programma kon de verdachte worden aangehouden. De politie is nog op zoek naar de andere twee overvallers.

woningoverval HIA 002

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer