Tiplijn: 06-19541384

Maaltijdbezorger botst op auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een maaltijdkoerier is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Gorinchem. De jongeman botste rond 17.30 uur met zijn scooter op een auto. De scooterrijder kwam vanaf de Kleine Haarsekade en wilde richting de Koningin Wilhelminalaan rijden. Hij zag hierbij een auto op de Grote Haarsekade over het hoofd.

Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De man bleek licht letsel te hebben. Hij is per ambulance gebracht om onder meer röntgenfoto’s te laten maken. De bestuurder van de auto is geschrokken, maar raakte niet gewond, evenals zijn twee vrouwelijke passagiers. De automobilist kon na de aanrijding zijn weg wel vervolgen.

Foto’s: D-Jay Moorelisse & Jur van der Pijl

1 2 3 IMG_5168 IMG_5169 IMG_5170

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer