Tiplijn: 06-19541384

Heftrucklepel doorboort auto; man zwaargewond

3

ZWIJNDRECHT – Bij een ongeval op de Officiersvliet in Zwijndrecht is vrijdagochtend 19 februari rond 8.00 uur een man ernstig gewond geraakt. Op de bewuste plek was men bezig met werkzaamheden en daarbij werd een kraan met lepels ingezet. Op het moment dat de graafmachine de straat overstak kwam een personenauto aanrijden. De lepels van de kraan doorboorden de voorruit en raakten de bestuurder, een 26-jarige Dordtenaar, aan het hoofd.

De man raakte bij het ongeval zwaar gewond. Onder meer een Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is daarna onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. De 23-jarige bestuurder van de kraan is aangehouden. De Technische Ongevallen Dienst van de politie heeft sporen veilig gesteld en de situatie ter plaatse vastgelegd. Zij stelt een nader onderzoek in naar dit ongeval.

Foto’s: Nick van der Schuit

IMG_4696 IMG_4698-2 IMG_4701-2 IMG_4702-2 IMG_4705-2 IMG_4708-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Gisteren was daar mijn auto bijna doorgeboord. Die bestuurder van de kraan let helemaal niet op! Hij rijd gewoon door zonder om zich heen te kijken!

  • Julia ben het niet met je eens de machinist gaat daar altijd rustig te werk .En daarnaast rijden vaak auto,s te hard daar . het probleem is dat ze de verkeers regelaars niet hadden moeten weghalen .want zins die weg zijn gebeuren er ongelukken .
   Niet als een kip zonder kop zo maar iemand de schuld geven .Zo wel de automobilist als de bestuurder van de kraan zijn slachtoffer

 2. De machinist had z’n lepels naar beneden moeten richten op de openbare weg.
  Veel veiliger en ook beter zichtbaar.
  Je moet als machinist rekening houden met overig regulier verkeer, en niet hinderen of nog erger: in gevaar brengen.
  Om dit soort stommiteiten te voorkomen zie je steeds vaker verkeerregelaars.
  Het zal je maar aangedaan worden…

Reageer