Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na inbraken in schuren van ouderencomplex in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 26-jarige Dordtenaar is zaterdag 13 februari aangehouden op verdenking van diefstal van diverse goederen uit schuren van een ouderencomplex aan de Bleijenhoek. De politie kwam de man op het spoor na een tip die agenten naar de vermoedelijke buit leidde.

Agenten doorzochten op aangeven van een tipgever een woning in Dordrecht en vonden allerlei vermoedelijk gestolen goederen waaronder boormachines, zaagmachines, schuurmachines een opoefiets en een laptop. Verder onderzoek leidde naar nog drie verdachten. De Dordtenaren van 19, 27 en 42 jaar zijn ook aangehouden. Een deel van de gestolen goederen is inmiddels aan de eigenaren teruggegeven

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer