Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij frontale botsing op de N848 bij Asperen

2

ASPEREN – Op de N848 bij Asperen is donderdagmiddag 18 februari een ernstig ongeval gebeurd. Omstreeks 15.30 uur kwamen een bedrijfsbus en een auto frontaal met elkaar in botsing. Naast de ambulancedienst kwamen ook een traumahelikopter en diverse brandweervoertuigen ter plaatse.

De brandweerlieden hebben de bestuurder van de bus uit zijn voertuig bevrijd met behulp van hydraulisch gereedschap. Ook de autobestuurder raakte gewond. Over de toestand van beide slachtoffers is op dit moment nog niets bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Meer informatie en foto’s volgen.

Foto’s: Etiënne Hessels en Jur van der Pijl. Video: Max Liet.

AlnGMtEbbd-AcqfAmPr8IVI8kiGmGoLCEE8RoEcFPr2f AmwIxrh0Aq9K5I7j0abjU_aTpYYjWmEvjtydZYvUPUJw Aq6AldNxc897F5yrbHTMM7-a__gKn0CadJ3M8nFFkEla DSC05512 DSC05558 AumvBKqWjpv4mgpLscUUeV8j1pCTT_-GxLo6ZGLQtULF IMG_5134 - kopie DSC05497

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Ik zat precies in de auto voor de donkerblauwe/zwarte wagen. Het ging allemaal heel snel en hoorde een flinke klap! En ineens zag ik de auto achter me gedraaid staan en rook. In me zijspiegel zag ik witte bus tegen de boom ook staan. Erg schikken! Maar toch weer veel ongeduld van de bestuurder(s) we moesten namelijk allemaal al flink in de ankers en stonden allemaal stil, en dan toch gebeurd dit.

Reageer