Tiplijn: 06-19541384

Ernstige aanrijding met scooter in Schoonrewoerd (update)

0

SCHOONREWOERD – Een 61-jarige scooterrijder is dinsdagavond ernstig gewond geraakt na een ongeval in Schoonrewoerd. Het gaat om een man uit Leerdam. Het slachtoffer kwam rond 21.45 uur op de Dorpsstraat, op de kruising met de Noorderwoerd, in aanrijding met een auto. De auto werd bestuurd door een 21-jarige man uit Asperen.

Omstanders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend, in afwachting van de hulpdiensten. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De scooterrijder is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de scooterrijder onder andere meerdere botbreuken opgelopen aan het ongeval.

De automobilist, een 21-jarige man uit Asperen, is aangehouden, maar mag het onderzoek in vrijheid afwachten. Hij had niet gedronken ten tijde van de aanrijding.

De politie doet onderzoek naar de aanrijding en heeft inmiddels al met diverse getuigen gesproken. De politie roept getuigen die nog niet in contact zijn geweest met de politie op te bellen met 0900-8844.

Foto’s: Sjoerd van Reenen

Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer