Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar aangehouden voor gijzeling in Roosendaal

0

ROOSENDAAL – Dinsdagmiddag 16 februari zijn in de Christiaan Huijgensstraat en de Radarstraat in Roosendaal twee mannen aangehouden voor het gijzelen en mishandelen van een man. De politiemeldkamer kreeg rond 16.20 uur een melding dat een naakte man een school aan de Van der Waalsstraat was binnengelopen. Hij zat onder het bloed en vertelde dat hij die middag in de buurt van de school in een berging van een flatgebouw tegen zijn wil was vastgehouden. Hij was op een onbewaakt moment via een klein raampje ontsnapt en had zijn toevlucht in de school gezocht.

Signalement
Agenten gingen naar de school en spraken met de 29-jarige inwoner uit Roosendaal. Hij vertelde zijn verhaal en gaf een signalement door van de drie daders. Het slachtoffer werd in de school onderzocht door medewerkers van de ambulancedienst, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen
Agenten hielden rond 16.50 uur in de Radarstraat een 20-jarige inwoner uit Dordrecht aan vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het incident. Het slachtoffer wees de plaats aan waar hij eerder was vastgehouden. Het bleek te gaan om het flatgebouw aan de Christiaan Huijgensstraat. Hierop stelden agenten een onderzoek in. Om 17.25 uur kwam een man aangelopen, die aan het signalement voldeed van een van de daders. Hij werd aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Roosendaal. Beide mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

Aangifte
De politie stelt een onderzoek in naar het incident, welke vermoedelijk rond 13.30 uur is begonnen. Het slachtoffer heeft dinsdagavond op het politiebureau in Roosendaal aangifte gedaan. De aangehouden mannen kregen dinsdagavond te horen dat ze langer worden vastgehouden. De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer