Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijders aangereden door auto in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 16-jarige (snor) scooterrijder uit Papendrecht en een achteropzittende vriend zijn dinsdagmiddag 16 februari 2016 ten val gekomen na een aanrijding. De twee reden over de Veerweg in Papendrecht en werden ter hoogte van de Vondellaan over het hoofd gezien door een afslaande automobilist. De twee kwamen ten val en raakten lichtgewond. Een ambulance kwam ter plaatse. Een rit naar het ziekenhuis bleek voor beiden echter niet nodig te zijn. De scooter raakte wel flink beschadigd en was niet meer berijdbaar. De automobilist kwam met de schrik vrij. Tekst: Papendrechtsnieuws.nl / foto’s Tiemen Schuit.

IMG_0150 (Medium) IMG_0151 (Medium) IMG_0152 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer