Tiplijn: 06-19541384

‘Vluchtende’ vrouw botst tegen geparkeerde auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 31-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 februari 2016 met een fiets tegen een geparkeerde auto gebotst. Zij raakte daarbij gewond. Het ongeval gebeurde rond 02.00 uur op de Plantageweg in Alblasserdam. De vrouw had op de Dam ruzie gekregen met haar vriend en wilde er op een herenfiets vandoor gaan. Op het aflopende deel van de Plantageweg wilde de vrouw een langzaamrijdende auto rechts inhalen. Ze ging daarbij zover naar rechts, dat ze met een flinke vaart tegen de bumper van een auto reed.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse voor medische hulp. De Nieuw-Lekkerlandse is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

Tekst en foto: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_9742b (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer