Tiplijn: 06-19541384

Jongen (22) gewond bij vechtpartij op Dam in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT – Een 22-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 februari 2016 gewond geraakt bij een vechtpartij bij een café op de Dam in Alblasserdam. De jongeman rende na het conflict weg en vroeg bij een willekeurig huis in de Polderstraat om hulp. Niet veel later werd de meldkamer gebeld en kwam een ambulance ter plaatse. De jongen bleek wat verwondingen aan zijn gezicht te hebben opgelopen.

De politie heeft op de Dam met enkele getuigen gesproken. Er is geen verdachte aangehouden, omdat de Papendrechter geen aangifte wil doen.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_9706 (Medium) IMG_9709b (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer