Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt man uit woning na brandmelding in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een flatwoning aan de Colijnstraat in Dordrecht is vrijdagavond 12 februari rond 22.20 uur brand ontstaan. Buurtbewoners hoorden in de woning een brandalarm afgaan. Omdat er niemand open deed werd de brandweer gewaarschuwd. Die hebben de voordeur geforceerd, waarna bleek dat er nog één persoon in de woning was. De bewoner, een man, is door brandweerlieden uit zijn woning gehaald.

Er bleek een pan te lang op het vuur te hebben gestaan, waarbij rookontwikkeling was ontstaan. Ambulancemedewerkers hebben de man gecontroleerd omdat hij rook ingeademd zou hebben. Na controle in de ambulance bleek dat hij niet mee naar het ziekenhuis hoefde. De brandweer heeft de woning geventileerd. De woningbouwvereniging is in kennis gesteld, om de bewoner bij te staan bij het herstel van de ontstane schade.

IMG_2328 IMG_2329 IMG_2330 IMG_2331 IMG_2332 IMG_2335

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer