Tiplijn: 06-19541384

Basisschool in Leerdam ontruimd na gaslucht

0

LEERDAM – Basisschool Floris Radewijnsz aan de Drossaardslaan in Leerdam is donderdagmorgen korte tijd ontruimd geweest. Rond 10 uur werd er een gaslucht geroken. Uit voorzorg werd de school ontruimd, in afwachting van de hulpdiensten.

De brandweer was snel ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten was de gaslucht echter niet meer te ruiken. De brandweer heeft diverse metingen uitgevoerd in de school, maar hierbij werd geen gas gemeten. Na een klein halfuurtje werd de school weer vrijgegeven, waarna de lessen weer konden worden hervat.

Foto’s: Sjoerd van Reenen

©SvR Gaslucht fl. Radewijnsz 11 feb 2016-1 ©SvR Gaslucht fl. Radewijnsz 11 feb 2016-2 ©SvR Gaslucht fl. Radewijnsz 11 feb 2016-3 ©SvR Gaslucht fl. Radewijnsz 11 feb 2016-6

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer