Tiplijn: 06-19541384

Overval met vuurwapen op horecazaak in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man heeft woensdagavond 10 februari een horecazaak aan de Gildenweg in Zwijndrecht overvallen. Omstreeks 18.45 uur kwam de man de zaak op industrieterrein De Geer binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld. Medewerkers van de horecazaak weigerden de man echter geld te geven en wisten hem het pand ‘uit te werken’.

Signalement
De overvaller zou blank en zo’n 1.70 meter lang zijn. De man heeft een mager postuur, zwart haar en droeg ten tijde van de overval een zwarte jas en een spijkerbroek. Ook had de man een zwarte schoudertas bij zich. De politie vraagt in het verspreidde Burgernet-bericht met klem om zelf geen actie te ondernemen omdat de man een vuurwapen bij zich had. Heeft u meer informatie? Bel dan 112.

Foto’s: Robert van Loon

overval en woningbrand 019-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer