Tiplijn: 06-19541384

Tiener aangehouden voor overval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Maandagavond 8 februari is een 17-jarige jongeman uit Zwijndrecht aangehouden als verdachte van de woningoverval aan de Veersedijk in Hendrik Ido Ambacht.

De overval werd gepleegd op dinsdag 19 januari. De desbetreffende dag werd een 16-jarige jongen in de woning overvallen door vier mannen. De vier bedreigden hem met een vuurwapen en bonden hem vast. Vervolgens gingen de overvallers er met diverse goederen, waaronder een spelcomputer en geld, vandoor.

Donderdag 4 februari werden beelden getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Mede dankzij tips van kijkers van dit programma kon de verdachte worden aangehouden. De politie is nog op zoek naar de andere drie overvallers.

br1604-woningov01

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer