Tiplijn: 06-19541384

Overvaller steekt man met mes in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie onderzoekt een overval op een woning aan de Marnixstraat in Zwijndrecht. Bij de overval raakte een 40-jarige man gewond. Maandagavond 8 februari rond 22.00 uur stond de overvaller plotseling in de woning van de bewoonster. De verdachte is een bekende van haar. De bewoonster was niet alleen, maar in gezelschap van een andere man, het latere slachtoffer. De indringer was zeer agressief en sloeg de boel kort en klein. Ook stak hij de andere man met een mes in zijn been. De verdachte ging er vervolgens vandoor met enkele persoonlijke bezittingen van de man en de vrouw.

De verdachte is gevlucht en het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. Daar is hij behandeld aan zijn been. De politie stelt een nader onderzoek in.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer