Tiplijn: 06-19541384

Wasmachine op zolder vat vlam in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de zolderverdieping van een woning aan de Van Conventstraat in Dordrecht is zondag aan het begin van de middag brand ontstaan. De brand werd rond 12.30 uur ontdekt.

Volgens een woordvoerder van de brandweer was een wasmachine op zolder door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen. De bewoners van de woning, evenals de buren, konden op tijd hun woning uitkomen. De brandweer was snel ter plaatse en kreeg de brand ook snel onder controle. Wel moest één persoon ter controle mee naar het ziekenhuis vanwege ingeademde rook. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij het herstellen van de ontstane schade.

Foto’s: Jesper den Hartog

DSC_1654 DSC_1657 DSC_1664 DSC_1679 DSC_1680

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer