Tiplijn: 06-19541384

Politie toont beelden van verdachten na overval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft donderdag 4 februari in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond beelden getoond van vier overvallers. Het viertal overviel dinsdag 19 januari een slapende 16-jarige jongen in een woning aan de Veersedijk. De daders bedreigden de tiener met een vuurwapen en eisten geld. Na de jongen vast te hebben gebonden gingen de overvallers er met geld en een spelcomputer vandoor.

Na een klein uur wist de jongen zich te bevrijden en startte de politie een onderzoek. Zo werd er aan het eind van de middag een wapen gevonden op het ijs van een sloot aan de Pompe van Meerdervoortsingel. Vooralsnog is er niemand aangehouden. Heeft u meer informatie over de overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

CaZLn4-VIAAxpgC woningoverval HIA 004 woningoverval HIA 002

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer