Tiplijn: 06-19541384

Reeks auto-inbraken in Sliedrecht; beelden van verdachte

0

SLIEDRECHT – De politie is op zoek naar een man die hoogstwaarschijnlijk betrokken is bij een reeks auto-inbraken. In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 februari werd er in tenminste acht auto’s ingebroken. “Het gaat om voertuigen aan Het Groenevelt, de Jac. P. Thijssesingel, de Batelier, de Pakakker en de Leiakker,” meldt Buurttoezicht Sliedrecht-Oost. Bij de inbraken werden airbags, navigatiesystemen en een stuur gestolen.

In overleg met de politie zijn er beelden van de verdachte op internet geplaatst. Op de beelden is te zien dat de man een jas, pet en schoudertas draagt en langs een Audi loopt. In dit voertuig breekt de man later in. Heeft u meer informatie over de inbraken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer