Tiplijn: 06-19541384

Brand bij uitvaartcentrum in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Bij uitvaartcentrum De Drechtstreek, aan de Admiraal de Ruyterweg in Papendrecht is woensdagmorgen een brandje ontstaan. Volgens getuigen was er s’morgens al een lichte brandlucht te ruiken. Toen om 10 uur ook het brandalarm af ging, werd besloten de brandweer te alarmeren.

Die constateerde al snel dat er een brandje was ontstaan in de afzuiginstallatie van het gebouw. Door verstopping is de brand grotendeels zelf uit gegaan. Wel stond een groot deel van het gebouw vol met rook doordat de rook zich via het luchtstelsel kon verspreiden.

De brandweer heeft de afzuiginstallatie gecontroleerd het pand geventileerd, waarop men weer kon terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: Tiemen Schuit

DSC00156 DSC00160 DSC00165 DSC00169

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer