Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt jongeman die scholiere (18) misbruikte in Westmaas

1

WESTMAAS – De politie is op zoek naar een jongeman die woensdagmorgen 27 januari rond 08.00 uur op de Blauwesteenweg in Westmaas een 18-jarige scholiere misbruikte. De vrouw fietste over de Blauwesteenweg, een verbindingsweg tussen Westmaas en Oud-Beijerland, toen zij door een jongeman op een fiets werd ingehaald. Zij werd gedwongen te stoppen waarna zij werd getrapt en geslagen. Ook is de jonge vrouw misbruikt.

Een oplettende automobilist zag het slachtoffer op de grond liggen, stopte en bood haar hulp. Op dat moment ging de verdachte er op zijn fiets vandoor in de richting van Westmaas. Het slachtoffer is door de getuige naar het politiebureau gebracht waar zij en de getuige uitvoerig zijn gehoord. De jonge vrouw heeft zowel medische als psychische hulp aangeboden gekregen.

De verdachte is een jonge negroïde man, op een fiets. Hij sprak accentloos Nederlands. De man droeg een donkere sportbroek/joggingbroek en een donkerkleurige jas.

Onderzoek
Het onderzoek het incident is op dit moment nog in volle gang. De politie is zoekt getuigen die de desbetreffende ochtend over de Blauwesteenweg hebben gereden en iets gezien hebben. Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844 of meldt dit via  Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Politieagenten van de Hoekse Waard zijn in de afgelopen dagen, zowel herkenbaar als onherkenbaar, met name in de directe omgeving van het incident aanwezig geweest. Dit wordt in de komende dagen voorgezet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. zo.n vent moete ze gewoon doodstraf geven ipv dat halfslappe gedoe in nl slachtoffer hebt levenslang maar dader nog niet eens en dan heb je weer zo.n zacht ei als rechter die daderliefde hebt sta je dan als slachtoffer lekker in de kou

Reageer