Tiplijn: 06-19541384

“Mijn vader en mijn zoontje zijn gelanceerd van de fiets”

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een opa en zijn kleinzoon zijn vrijdagmiddag 29 januari aangereden in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.45 uur op de kruising Burgemeester Jonkerkade/Pompe van Meerdervoortsingel. Omdat de fietser zich niets meer wist te herinneren van het ongeval, plaatste zijn dochter een bericht op Facebook. “Mijn vader en mijn zoontje werden gelanceerd van de fiets,” schrijft Pamela Siebeling. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Aangereden
Al snel meldden zich getuigen die het ongeval hadden zien gebeuren. “Het tweetal werd aangereden door een ongeveer 40-jarige vrouw in een witte auto, vermoedelijk een Fiat Panda,” vervolgt Pamela. De vrouw zou wel zijn gestopt om het alarmnummer te bellen maar ontkende tegen omstanders het tweetal te hebben geraakt.

Gewond
De opa en zijn kleinzoon raakten allebei gewond. De man heeft onder meer zijn oogkas gebroken. Het jongetje liep een hersenschudding en schaafwonden op. Beiden werden vervoerd naar het ziekenhuis maar zijn inmiddels weer thuis.

Getuigen
De familie en de politie zijn nog steeds opzoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over het ongeval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer