Tiplijn: 06-19541384

Verwarde man aangehouden in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft vrijdagmiddag 29 januari een verwarde man aangehouden in een woning in Zwijndrecht. Agenten spoedden zich omstreeks 15.50 uur naar de woning aan de Paulus Potterstraat. Ook de ambulancedienst en de brandweer rukten uit voorzorg uit, vermoedelijk omdat de man bewust gas in zijn woning liet lopen. De verwarde man kon al snel na aankomst worden aangehouden. ‘De man vormde een gevaar voor zijn omgeving. Hij is daarom door de agenten aangehouden en meegenomen om beoordeeld te woorden door de crisisdienst’, vertelt een woordvoerder van de politie. Of de man ook daadwerkelijk een gaskraan had opengezet, kon de politie vrijdagmiddag niet bevestigen.

Aanhouding verwarde man Paulus Potterstraat Zwijndrecht (1) Aanhouding verwarde man Paulus Potterstraat Zwijndrecht (2) Aanhouding verwarde man Paulus Potterstraat Zwijndrecht (4)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer