Tiplijn: 06-19541384

Jongen spuit met pepperspray bij vechtpartij in Zwijndrecht (filmpje)

2

ZWIJNDRECHT – Twee 17-jarige jongens uit Zwijndrecht zijn donderdagmiddag 28 januari in gevecht gegaan. Daarbij werd gedreigd met een mes en werd pepperspray gebruikt. De vechtpartij vond plaats op het schoolplein van het Develsteincollege aan de Develsingel in Zwijndrecht. Het voorval werd door een bekende gefilmd.

De hoogopgelopen ruzie tussen de twee jongens ontaardde rond 16.30 uur in een vechtpartij. Enkele bekenden/omstanders bemoeiden zich ermee en er werd met een mes gedreigd. Uiteindelijk raakte één van de twee 17-jarigen gewond door pepperspray. “De eveneens 17-jarige veroorzaker (en tevens ook degene die het mes in bezit had) is aangehouden”, meldt een woordvoerster van de politie.

Ambulancepersoneel heeft de jongen, die bij de vechtpartij pepperspray in zijn ogen kreeg, geholpen met het uitspoelen van zijn ogen. Verder raakte er niemand gewond.

Enkele stills uit de video:
Video vechtpartij Zwijndrecht 1 Video vechtpartij Zwijndrecht 2 Video vechtpartij Zwijndrecht 3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer