Tiplijn: 06-19541384

Verwarde man crasht tegen paal na dollemansrit door Dordrecht

1

DORDRECHT – Een verwarde man is woensdagmiddag 27 januari omstreeks 16.45 uur met zijn voertuig tegen een paal gereden. Eerder kreeg de politie een melding dat de man bij de Maasstraat met een vlag stond te zwaaien. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de man al te zijn vertrokken.

Niet veel later kwamen er opnieuw meldingen binnen. Dit keer bleek de man gevaarlijk rijgedrag te vertonen in de wijk Sterrenburg. Zo reed de man over een fietspad aan de Kometenlaan. Ook reed hij bijna op een aantal mensen in op de Eulerlaan. Aan de dollemansrit kwam een einde toen de man tegen een paal crashte en zijn auto in brand vloog op de Galileilaan. De man kon in de buurt van zijn voertuig worden aangehouden en was extreem verward, meldt de politie. De bestuurder is aangehouden en zijn rijbewijs wordt ongeldig verklaard. Ook zal de man worden beoordeelt door de crisisdienst. De automobilist is voor onbepaalde tijd op een speciale afdeling opgesloten.

Foto: Giorgio van den Dool

Aj5sPm1fM011aPf-o9gMsG6oiOqiTgemk7R68Qu-0d07

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. tja mensen kunnen letterlijk knettergek worden [krankzinnig] maar dat heeft altijd een oorzaak ,hetzij door sociaal maatschappelijke problemen of door neurologische , hersen beschadigingen of hersen ziekte .maar deze vewarde mensen hebben zorg nodig .

Reageer