Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (24) overlijdt na ongeval op A16

0

DORDRECHT / PRINSENBEEK – Dinsdagavond 26 januari is bij een ernstig ongeval op de A16 bij Prinsenbeek een 24-jarige Dordtenaar om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 23.40 uur. De hulpverleningsdiensten kregen een melding dat een personenauto achterop een vrachtauto was gebotst, welke op de vluchtstrook van de snelweg stilstond. Politie, brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter gingen met spoed naar het incident.

Beknelling
In de personenauto zat de bestuurder uit Dordrecht bekneld. De brandweer bevrijdde hem uit zijn benarde positie door het voertuig open te knippen. De hulpverleningsdiensten verleenden de eerste hulp aan het slachtoffer. Deze hulp mocht helaas niet meer baten. Het 24-jarige slachtoffer overleed ter plaatse. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Weginspecteur Wilco

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer